Oznámení |
---|
V případě problémů s přihlášením pište na mail potkani.forum@gmail.com Adresa NENÍ určená pro dotazy ohledně potkanů. |
Vorva píše:Navštívila bych určitě veterináře.
Veselka píše:Vzhledem k tomu, že k veterináři se dostaneš až ráno, tak i ostatní .. dočasné ...rady vzhledem k času, Ti asi budou k ničemu.
Jíst a pít je pro ni důležité, co si budeme povídat, rychle ztrácí energii. Takže nouzově bych podávala v podstatě cokoliv, co se dá umixovat a dávkovat stříkačkou. Ovoce, zelenina, řidší bramborová kaše atp., pokud to odmítá, tak přisladit medem, to obvykle chutná, když vše ostatní selže.
Veterinář samozřejmě platí tak jako tak.
Veselka píše:To je mi moc líto. Bohužel někdy to tak po operaci dopadne, že se s tím tělíčko nevyrovná.
Snažila ses udělat, co bylo možné a je třeba myslet na to, že teď už tu prdelinku nic nebolí ani netrápí.
Veselka píše:Četla jsem a pokud můžu... myslíš, že je to pro ní nezbytné, že je jí skutečně tak moc smutno po společnosti než protože jistě smutní po té své kamarádce?
To, ne, že bych Ti to chtěla vymlouvat, to ani náhodou. Jen uvažuji nad tím, že takhle starší potkánci (a nejen oni) už mají své návyky a dva starší, že už by to pro oba mohl být větší stres. Samozřejmě, také být nemusí, to je jasné:).
A co třeba mladší? Já vím, že jsou to třeštiprdla, ale zase se spíš snáz mohou přizpůsobit.
womi píše:jakou měla narkózu, inhalační nebo injekční?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků