Toto je klec našich dvou potkaních princezen, Gedžitky a Zoeinky je po domácku vyrobená a i přesto, že když jsem ji dostavěla a měla pocit, že je dostatečně velká, tak teď mi přijde, že na ty jejich honičky co v ní předvádějí skoro nestačí
Přílohy
Naposledy upravil petra dne 19 čer 2012 11:38, celkově upraveno 1
Děkuji Kometo Do záchůdku už naštěstí holčičky umí chodit, ale jen když jsou v kleci a ještě neulehnou.. musela jsem jim koupit tento obrovitánskej, protože když měli menší, tak se do toho netrefily Ale stejně, když spinkají, tak čůraj do hamaků a když jsou puštěné venku, po pokoji, což jsou každý den a to od rána do večera, tak čůraj všude možně, málokdy jdou na záchod
Ta je krásná A jak se čístí ( od špinavé podestýlky ) ?
Nepotřebuji žádného filosofa, který by za mne rozhodl, kdo je a kdo není "hoden" mého soucitu. Není mi třeba vědců v oboru chování a vnímání zvířat, kteří by mne poučili, která bolest je "skutečná"... Ani si nežádam rady teologů v tom, komu mám slitování projevit a kdo mého slitování není hoden. Jste-li svědky té naprosté lhostejnosti k utrpení tvorů sloužících nám za potravu a nezměrného ničení tolika životů, pak všechny snahy ospravedlnit takový systém mi připadají jako prázdne fráze a ubohé výmluvy, které nemohou zakrýt všechnu tu ohavnost a bezbožnou domýšlivost, ten neuvěřitelný rozměr a hloubku utrpení, a nezměrny zármutek nad tím vším.
Domča: Děkuji Ti No, docela se čistí dobře holky mám puštěné celé dny od rána do večera v pokoji, v kleci jsou jen na noc, takže tam bordelu moc nenadělají a čistím to tak jednou za 3 týdny, takže docela super
Ahoj, potřebovala bych poradit, budu holkám kupovat novou klec: http://www.levneklece.cz/www-levneklece ... cm-x-80-cm a chtěla bych se zeptat, ten, kdo má už zkušenost s výměnou klece, jak se potkani chovají? zda nejsou až moc dezorientovaní nebo zda si spíše rychle zvyknou? Možná je to hloupá otázka, ale stále se rozhoduji, tak děkuji za jakýkoliv komentář
jsou spíše zvědaví a lítají jak pošuci, aspoň u nás je to tak vždy. Je to vítaná změna
mám: jarní unavu po ní přijde letní letargie, podzimní nostalgie a zimní deprese
Všichni moji mrtví - krouží nade mnou. Ochraňují mne, pomáhají mi. Chtějí abych byla šťastná. Jak můžu být šťastná když nejsem s nima, ale jenom oni se mnou?
chesterfield: Děkuju za odpověď Také si myslím, že snad změnu uvítají, protože z dosavadní klece nějak potvůrky vyrostly V této budou mít určitě prostoru více.
změna klece byla i u mě vždy vítanou změnou, ale když už bych kupovala tam tak bych si vzala tu o 100kč dražší http://www.levneklece.cz/www-levneklece ... m-x-100-cm, ale jestli to máš do nějakýho prostoru kam se to má vlézt tak rozumím volbě menší
A hlavně, holky mám puštěné od rána do večera venku, do klece je zavírám jen na noc nebo když málokdy jedu na víkend pryč, tak by asi ta velká byla zbytečná. Ta je fakt obrovská
já plánuju 2-3 potkanice a klec je v150xd100xh50cm a ještě si řikám že tu mám jednu nevyužitou klec tak bych ji na tu z pletiva mohla prsknout, ale to uvidim až jak budou holky akční
Tak obrovskou? Tak to budou mít holky opravdový palác Já bych taky koupila jinak tu větší, ale nějak mi to přijde zbytečné, když mají dostatečný pohyb po pokoji po celý den