Před nedávnem u nás v Jihlavě dokončili City Park, je tam snad všechno no, a když mě tam přítelkyně vytáhne, zajdeme samozřejmě i do zverimexu co tam mají... Mají to tam docela hezké na pohled, ale skoro všichni hlodavci tam mají svrab, jak mě tam přítelkyně tahá pravidelně, tak jsem si všímal, že nejdříve to měly bodlinaté myšky, pak potkaní mimča a pak všichni dospěli potkánci

Rozčiluje mě, že s tím nic nedělají a že vezmou dva sourozence, co mají svrab a dají je k sobě jako chovaná zvířata a množí a množí a jednou jsme byli svědkem jak jedné slečně prodali miminko které neumělo ani pořádně běhat, takže myslím že mu 3 týdny nebyli (moc věk neodhadnu mimča jsem nikdy neměl no) s tím, že když je menší že se lépe ochočí... Jinak je na těch miminkách co nabízejí dost vidět, které je na tom špatně a které lépe, některá jsou malá a hubená atd. Maj tam lily, americký modry, albíny, černý, husky atd., z variet dumba, rexe, double rexe... Je mi jich dost líto... jedna bodlinatá myška má ten svrab tak hnusnej že nemá skoro ouško už

No a hlavně mě zaráží ty ceny jejich...

Achjo...