Oznámení |
---|
V případě problémů s přihlášením pište na mail potkani.forum@gmail.com Adresa NENÍ určená pro dotazy ohledně potkanů. |
Cornelia píše:kdy je rozumný pouštět potkánka z klece? myslim věk nebo tak něco
Já si přinesla Samantu když jí bylo asi pět týdnů a už po dvou týdnech doma jsem ji začala pouštět po posteli - nikam nemůže utéct a ty ho můžeš kdykoliv chytit. A pouštění po pokoji - až přiběhne na zavolání, tak ho můžeš pouštět (to abys potkánka lépe chytil)
Nelly píše:Cornelia píše:kdy je rozumný pouštět potkánka z klece? myslim věk nebo tak něco
Já si přinesla Samantu když jí bylo asi pět týdnů a už po dvou týdnech doma jsem ji začala pouštět po posteli - nikam nemůže utéct a ty ho můžeš kdykoliv chytit. A pouštění po pokoji - až přiběhne na zavolání, tak ho můžeš pouštět (to abys potkánka lépe chytil)
Karin píše:No tak bud mužeš sama vyrabět- to muže být z věcí které doma nejdeš- skluzavky..domečky.provazy atd anebo mužeš najit nějaky velkoobchod a tam se daji pořidit pěkne věci a oproti malym zveráčum nebývají ani moc drahé...bohužel znam nějake ale jen v praze..zkus se rozhlidnout na netu..
Phoebe píše:Karin píše:No tak bud mužeš sama vyrabět- to muže být z věcí které doma nejdeš- skluzavky..domečky.provazy atd anebo mužeš najit nějaky velkoobchod a tam se daji pořidit pěkne věci a oproti malym zveráčum nebývají ani moc drahé...bohužel znam nějake ale jen v praze..zkus se rozhlidnout na netu..
Nedala bys sem adresu na nějakej ten velkoobchod? Já jsem z Prahy, tak by mi to docela bodloDíky moc
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník