no to se vsadzorusik píše:ved to sem potom budem musiet chodit kazdy den

bylo by neprijemny naky fotky propasnout

nee...bude jich par ktery se budou tocit...naprgramovat mi to bude trvat chvili..jen si k tomu najit cas a naladu

Oznámení |
---|
V případě problémů s přihlášením pište na mail potkani.forum@gmail.com Adresa NENÍ určená pro dotazy ohledně potkanů. |
no to se vsadzorusik píše:ved to sem potom budem musiet chodit kazdy den
PekabOo píše:no to se vsadzorusik píše:ved to sem potom budem musiet chodit kazdy den
bylo by neprijemny naky fotky propasnout
nee...bude jich par ktery se budou tocit...naprgramovat mi to bude trvat chvili..jen si k tomu najit cas a naladu
no.je takovej mód do tohohle fora...ale je takovej..jak bych to rekl..divnej :-/chesterfield píše:Ahoj Pekabíčku, jseš prostě hvězda, fotky vypadají na ten úvod opravdu supr. Mám ještě výhledově
dotaz - bylo by možné každému z nás přiřadit jeho fotogalerii, kam by jsem si dali fotky a každy by tam mohl juknout? Nevím jestli je to vůbec proveditelné, je to jenom takový nápad na zamyšlenou.
no...pokud bys chtela muzu ti nainstalovat galerii jako je ta moje s obrazkama kde se ti to samo zmensuje..chesterfield píše:NO to stěmi stránkymi je také pravda, na tojsem nemyslela, tak na to zapomenem jú?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků