Zdravím,
tak přišla ta chvíle - včera jsem si zarezervovala dvě malé holčičky

Budu je mít až po 20.dubnu, takže do té doby bude muset Chibulka být sama. Teď mě ale trápí otázka, co když mi je Chibi zahryzne?

Umí být agresorka když chce.... Je spíše plachá, dost se bojí hlasitých zvuků, rychlých pohybů atd, ale když je ve svém tak je dost sebejistá... A bojím se, že seznamování nedopadne dobře. Jasně, mám v hlavě plán, jak to asi bude vypadat; nejdřív dám holky do malé klece a nechám je na sebe zvyknout a povyrůst (klícku dám vedle Chibiny velké klece, aby je zaregistrovala); pak je zkusím párkrát pustit ven společně s Chibi aby se oňufaly, nejspíš ve druhém pokoji, kde ani Chibi nikdy nebyla a tudíž to bude ,,neutrální" a nakonec umyju velkou klec, rozmístím hamaky a patra jinak, než je Chibi zvyklá a asi rovnou pořídím i nový domeček pro všechny.... Ale stejně se moc bojím té chvíle, kdy je k sobě poprvé pustím... Protože pokud je bude chtít zakousnout, tak to prostě udělá vmžiku a já nezmůžu vůbec nic. Chibi byla celý život zvyklá jen na jednu kamarádku, na Amy, navíc teď měsíc bude muset být opravdu sama + nějakou další dobu, než se holky otrkají a vyrostou, ale co když si na samotu prostě zvykne a už nebude chtít novou kamarádku, nebo celkově bude chtít být sama ať už teď nebo pak?
Je pravda, že teď, když je sama, je bázlivější než kdy dřív... Ale zútočit umí ve vteřině.
A teď babo raď, že....