tak jsi měla ve všem pravdu

Malá dnes běhala po celé kleci,když velká chrupala v boudičce. A včera večer pištěla,a nic se nedělo,jen před ní velká stála.

Tak doufám,že je nejhorší za nimi,i zamnou

V neděli jsem měla obě puštěné venku celé odpoledne až do večera. Velká si běhala,a malá je takový mazlík,ta byla pořád u mě.Bud na rameni,nebo pod tričkem,prostě pořád kolem mě. Jenže večer,nebo spíš v noci,když jsem je dala opět k sobě,začala mela.Velká ji nedala pokoj,okusovala ji,dorážela,malá naříkala,a já jsem z toho byla opět na mrtvici.

Vše se opakovalo od začátku.Před tím už byly v pohodě,chvilku i spolu spaly. Musela jsem malou vyndat,a dát do malé klece. Ve tři ráno,už mi došly síly velkou pořád okřikovat.

(tedy v rámci možností..

)
Druhý den jsem udělala ještě jednu boudičku z nanukového dortu,dala do ní seno,malá si tam zalezla,a jako by se nikdy nic nedělo. Od té doby se zas můžou.

Jen se k sobě netulí,jsou jak pavlačové drbny,boudičky vedle sebe,a z nich koukají dvě myší hlavičky.

Asi jsem je před tím pustila na moc dlouho ven,a odvykly si od sebe. Tak ted už je pouštím jen na chvíli

Byla bych ráda,kdyby se jednou daly dohromady,proto jsem malou koupila,aby se velká necítila sama..