Oznámení |
---|
V případě problémů s přihlášením pište na mail potkani.forum@gmail.com Adresa NENÍ určená pro dotazy ohledně potkanů. |
Zzuzka612 píše:S tebou problém nemají a s ostatními ano? Mám to podobné mám tři kluky, jeden je zverimexový Monty a ten když přijdu ke kleci může se radostí zbláznit a hned se hrne ven, když jde kolem klece někdo jiný tak se ani nehne a neobtěžuje se vylízt z pelechu, mamina byla jednou rozhodnutá že i když k ní nejde tak si ho pohladí dala mu mňamku tu si vzal, ale jak na něj sáhla na mazlení tak po ní vylítnul chtěl kousnout stihla uhnout nevěřila sem vlastním očím já si s ním můžu dělat co chci ať má nebo nemá jídlo, zkoušela sem to už s více lidma i bez mlsky jen pohladit vždy to dopadlo stejně a to je to je mlaďas, nevím čím to, snažím se to odbourat, ale nepřijde mi že by dělal pokroky...
každopádně mimča zvykej co jde třeba ten strach z ostatních odbouráte dřív než my
Kimik píše:Tak třeba moji dva divočáci, ti mě poznají bezpečně, když se blížím ke kleci, už se těšej, hned na mě vylezou a nebojí se mě, zato když přijde kdokoli jiný, tak se ježej v koutku a jsou úplně vyděšený, dokud ten cizí "vetřelec" zase nezmizí. Ale u těch je to přece jenom trochu jiný, to nejsou domestikovaní mazlíčci. Jinak ostatní kluci se hrnou ven, ať jde kolem kdokoli.
petrluzni píše:No jo ale kdiž budou v páru dva kluci nebo dvě holki nebudou se rvát? v jiní diskuzi se o tom bavili a u kazdiho to bilo jini
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník