jo, tak to byla Míša opravdu nemocná od malička. Tohle dělají potkani běžně Tak ať ti dělá jen a jen radost. Zas bychom kecali, že ve zverimexu nemůžou být zdravá zvířata, která se můžou dožít vysokého věku
jak píše Jenny, už když si Míšu líčila, tak asi nebylo něco v pořádku, miminka řáděj hopsaj a blbnou, ted to na té nové vidíš ten rozdíl. Přeji at ti holky dělají radost a občas nám tady o nich něco napis, nebo hod foto
mám: jarní unavu po ní přijde letní letargie, podzimní nostalgie a zimní deprese
Všichni moji mrtví - krouží nade mnou. Ochraňují mne, pomáhají mi. Chtějí abych byla šťastná. Jak můžu být šťastná když nejsem s nima, ale jenom oni se mnou?
Ahojte, tak se dostávám až teď pořádně k PC. Eliška je úplně jiná, je jako střela, furt lítá sem a tam ) akorát není úplně umazlená, docela se bojí.. tak se snažím se s ní sblížit. Je naučená přiběhnout na zavolání, nechává si mazlit čumáček přes klec, ale jakmile ji pustím, tak se pohlazení bojí. Našla si opička cestu jak vyšplhat na gauč, takže když jí není, tak je jasné, že je pod dekou a co vaši potkánci?
Tak odedneška mám už pro Ellču kamarádku, je o trošku větší jak Ella, ale tak šíleně klidná!! to je neskutečné. Vidím tady opravdu rozdíl mezi vymazlenou od chovatele a mezi kupovanou v obchodě. Elča je prostě éro ) je i trošku mladší jak nová (ještě nemá jméno) a i přesto jí ukazuje kdo je pánem a povalí ju na záda a šlape po ní. tak je odstrčím, vemu si Ellu bokem a snažím se jí ukázat že ji mám taky ráda.. tak nevím to sbližování bude na dlouho... a přitom ji má ta nová ráda, začala jí vybírat blešky z ouška a ňufkat ju... ale Ella nic.. agresivka jedna
to nedělej...musíš je nechat si to vyřídit. Tohle je přirozený chování a když je od sebe sebereš, tak si to pak musí vyříkávat od začátku. Nech je po sobě běhat a otáčet se a pištět...dokud neteče krev, tak je to dobrý...
Aha... no ale můžu říct, že už je klid. Ellinka ji přijala, a nevadí si. Tak to proběhlo rychle... Ale budu moudřejší, na konci dubna mi přibyde poslední. Děkuju vám moc za rady