No muj potkyš rád žere ubrousky a taky kdyz sem měla napaječku připevněnou gumičkou,tak sežral i tu gumičku..no a teď jsem mu koupila i novou podestylku a žere i to.. jako nevim no,doufám,že se mu nemůže nic stát..ale papkat mu samozřejmě dávám!!
Krisi i Bobina kradou, hlavne jidlo a papiry. Navic Krisi si oblibila colu, takze neva, ani kdyz je trojkova sklenicka vypita, na ni vylezt, chytne se zadnimi a spusti se prednimi packami dolu a natahne se tak, aby dostahla na dno a srka zbytecek
Příspěvky: 5258 Registrován: 14 bře 2007 10:52 Bydliště: Letohrad Potkani: František, Ibišek a Kuba
za duhovým mostem: Stříbřenka z Letohradu, Muffina a Pepa z Letohradu, Agáta z Letohradu, Mája z CHS PotkanMarvel, Alcobaca z CHS Ituri, Oggy z Prahy, Krisi z Trutnova, Brusinka od Chebu, Bobina od Brna
jj, papíry, ty všichni milujou ale např. damkina je vcelku ojedinělý případ potkana - nechutná jí pivo, ostatní potkani po tý vůni šli, ona ne.. nezájem..a to je dobrý znamení, že jí nehrozí "potkaní alkoholismus"
Muj novy prirustek Fidel , patchwork, zboznuje lozeni po lanech hamacich a majiteli:) Jinak zvuky ktere vydava kdyz se nahodou nedostane tam kde zrovna chce jseou naprosto srdceryvne a ujecene
Mno, já mám dva potkany.. "Zabiják" s nadšením ubližuje ostatní zvířeně v domě a pokud jsou na návštěve tak i malým dětem.. Jinak je to průzkumník. "Ciri" nejradši leží na páníčkovi a nechá se odrbávat, případně něco okusuje.
jinak to kulení očima je věc naprosto strašlivá a na pozorování hrůzně nepříjemná
tak Bobina průzkumnice teď nejraději krade takový menší čtvereček koberce, co je strčený za televizí (nevyšel koberec ) a houbu na mytí Krisina s oblibou skáče Bobině na záda i když ví, že jí za to Bobina povalí, pomačká a nechá být... a v tom provokování pokračuje i v kleci - zaleze si do drenážní trubky, Bobina somruje v košíčku, Krisi se natáhne z trubky jak had (ta její černá hlavička má neuvěřitelně dlouhý krk ) a kousne bobinu do hlavy, ta se otočí, namačká ji zpátky do trubky a to celé se opakuje asi 3x
Příspěvky: 5258 Registrován: 14 bře 2007 10:52 Bydliště: Letohrad Potkani: František, Ibišek a Kuba
za duhovým mostem: Stříbřenka z Letohradu, Muffina a Pepa z Letohradu, Agáta z Letohradu, Mája z CHS PotkanMarvel, Alcobaca z CHS Ituri, Oggy z Prahy, Krisi z Trutnova, Brusinka od Chebu, Bobina od Brna
bintijua: A to to všechny ponožky přežijí? Holky, když byly menší, tak si rády hrály s mými prsty u nohou...mně to nevadilo, jen to lechtalo... Ale pak jsem zjistila, že na těch ponožkách prokousovaly celkem slušný díry
Josefínka si vymyslela novou zábavu - šplhá po obrubě zrcadlové skříně, kterou mám až ke stropu a já ji sundávám (případně chytám) Vůbec nechápu, jak se tam udrží, ale znamená to, že ji nemůžu nechávat puštěnou bez dozoru, kdyby z té 2m výšky spadla
Moje holky maji ted aktualne v oblibe lozit do policek,kam nemuzou a jelikoz uz objevily jak se tam dostat a vi,ze tam nemuzou,tak o to vice tam lezou A Omega je asi prevleceny lumik,akorat neskace ze skaly,ale proti zdi. Kdyz sedim na posteli,vyleze na me,treba na rameno,silne se odrazi proti zdi,na kterou se rozplance,snazi prichytit a pak samozrejme spadne.Pritom na te zdi neni nic,kam by se snazila vyskocit je to proste popletka