Máte někdo podobné zkušenosti? Když byl v té krabici,tak byl v pohodě,jenom ji hlodal,protože jsem mu udělala moc velké otvory na dýchání

Prosím poraďte mi, jestli se s tím dá něco dělat.
Oznámení |
---|
V případě problémů s přihlášením pište na mail potkani.forum@gmail.com Adresa NENÍ určená pro dotazy ohledně potkanů. |
Elenloth píše:Dala jsem mu tam i jeho hadru z domečku,aby se tam cítil.Už jsem pokročila tak, že tam vcelku dobrovolně vleze(moji ruku má za zadkem),ale jakmile ho nepustím ven - třeba zahradím otvor rukou nebo dokonce zavřu víko tak začíná rodeo.Docela mě to mrzí,protože krabice je na přepravu nepraktickáA s potkanem, který se zoufale snaží dostat ven z přepravky bych vypadala jako tyran
Adéla píše:Tak holt to zkoušej, měj trpělivost a on se to třeba naučí, ale příjde mi, že mu připadá malá nebo se mu fakt něco nelíbí a proto tam nechce zůstávat...
KatyQ píše:Mám takový nápad.Pokud na to máš v kleci dost místa, zkus mu dát tu přepravku dovnitř. Můžeš mu do ní třeba dávat i něco k jídlu. Podle mě by si za pár dnů měl zvyknout, že tam je a sám lozit dovnitř (potkani jsou zvědaví). Když už se tam bude cítit v pohodě, zkoušela bych ji občas zavřít, když je uvnitř a po chvíli zase otevřít(aby si nemyslel, že ho v ní necháš už na furt). Snad to bude fungovat a zvykne si.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník