Také dávám tvaroh,pribinák,tavený sýr,ale samotné mléko jsem potvorám ještě nenabýdla.Občas jim dopřeju z mléka krupicovou kaši (tu milují)
Také tu někdo jednou psal,že jeho potkánkům moc chutná Actimel.U nás ho potvory obchází obloukem.Holt :Každý pes-jiná ves
Potkal potkan potkana, -''- ,pod kamenem, -''-.
Kampak pane potkane,-''- ,atˇ se vám nic nestane!
Našim myším mlíko většinou docela chutnalo - akorát do něj vždycky potopili celej čumák a pak všude prskali mlíko Takže v podobě jogurtu se jim asi dlabe o něco jednodušejc.
taky davam potkanum tvaroh, jogurt, nebo jim naleju trochu kefiru, jogurtoveho mleka - takove ty, co v nich jsou bifidogenni kultury (nebo aspon to tvrdi na obalu ). ale obycejne mleko jsem nezkousela, prijde mi zbytecne jim to davat....
Taky mi prijde zbytecne davat potkanum mleko, kdyz dostavaji mlecne vyrobky jako jogurt nebo tvaroh. Jogurt je aspon ochuceny.. mleko moc chut nema.. asi by jim ani moc nechutnalo...
Mně by bylo stydno vypít si ráno kafe a nedát malinkiou hladinku Tatramléka na talířek, asi by mi to kafe vyrazili z ruky. Zaznibára obvykle již spořádaně stojí u krabky a vyčítavě hledí - si už zase zaspala
ja som na Mixrate tusim citala, ze mliecko sa moze, tak kazdy den lyzicku, alebo striedat s inymi mliecnymi vyrobkami..a este tam bola taka vychytavka-ovsene vlocky do mliecka tak vyskusam
Stát, stát, někde na kopci stát a zapálit ohně, višňový sad potichu kousám a deru se ven, ve dne jsou noci a v noci je den
mě takovýhle krémy vůbec nechutnaj,nemám to ráda...ale potkanovi to moc chutná a tak jí dávám většinou pribinˇáček(to neni pribinˇáček,...ale je to pribinˇáček!! ta reklama se mi líbí).Pro potkyše to neni asi to nejzdravější pod sluncem,ale když je to jednou za čas,proč ne.
život je sled průserů nepravidelně po sobě jdoucích