Oznámení |
---|
V případě problémů s přihlášením pište na mail potkani.forum@gmail.com Adresa NENÍ určená pro dotazy ohledně potkanů. |
Lavender píše:Tak jsem si pročetla tohle téma a zkusím sehnat ty CANDIE'S piškotový krekry![]()
Jinak jsem nedávno koupila nějaký drospíky s příchutí "tropické ovoce" od Vitakraftu, a Amadeovi to vůbec nejede
The Treasure píše:Lavender píše:Tak jsem si pročetla tohle téma a zkusím sehnat ty CANDIE'S piškotový krekry![]()
Jinak jsem nedávno koupila nějaký drospíky s příchutí "tropické ovoce" od Vitakraftu, a Amadeovi to vůbec nejede[/quo]
Piškotový Candiesky jsou výborný, fakt, furt sem je chroupal![]()
![]()
![]()
![]()
Maj bezva chut, doporučuju
![]()
![]()
Terez píše:Holky a kde kupujete ty Candies? ja je jeste nikde nevidela...jsem z rahy, zatim jsem na ne mrkala v petcentru na andelu a flore a u nas ve zveraku na drinopolu a nikde nicdocela bych je vyzkousela...
Make píše:Asi se Vám budu zdát divná,ale když vidím reklamu na Candies,mám rudo před očima.Sice žraločí chrupavka zřejmě přitáhne větší pozornost lidí a tím víc to budou kupovat,ale přemýšleli jste někdy,jak se získává chrupavka ze žraloka?Protože žraločí maso zas tolik na odbyt nejde,toho žraloka prostě vytáhnou z moře,uříznou mu ploutev a hodí zpátky,co s ním,že.. no a on se utopí. Důležité složky chrupavky,jako chondroit sulfát a glukosamin sulfát,jsou obsažené jak ve žraločí,tak kravské,prasečí chrupavce,tak moc nerozumím tomu,proč se tedy tyto komponenty do Candies nepřidávají z těchto druhů,když stejně většina se chová pro masné účely.Možná to zní hnusně,ale vnímám to tak,takže Candies určitě kupovat nebudu!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník