Tak já jsem jednou zkusila ty dropsy s příchutí jogurtu koupit a potkánci to vůbec nechtěli tak jsme to snědli s přítelem je to moc dobrý.Jinak kluci moji mají radši piškot tak kupuju ty ze zveráku mají míň cukru a lepku.
mám: jarní unavu po ní přijde letní letargie, podzimní nostalgie a zimní deprese
Všichni moji mrtví - krouží nade mnou. Ochraňují mne, pomáhají mi. Chtějí abych byla šťastná. Jak můžu být šťastná když nejsem s nima, ale jenom oni se mnou?
My kupujeme roky dropsíky Mlsoun, najviac sa u nás ujali a aj mne sú sympatické kupodivu sme ešte nevyskúšali všetky príchute..ale napr. čučoriedky neberú vôbec, keď tak ich len ohryzú (ale moje momentálne potkany ich nemajú odskúšané takže uvidíme keď k nám dorazia tie od womi )..najviac chutia banánové, špenátové, lesná zmes..tie kupujem najviac..ale vcelku sa ujali aj mrkvové, jogurtové a syrové..
Já moc dropsy nekupuju , ale u nás jasně vedou špenátové a jahodové po kterých se vždy zapráší. Od sousedky jsem dostala medové drpsíky, které celkem ušly. U potkanů. ale neobstáli mrkvové a lesní směs.