Oznámení |
---|
V případě problémů s přihlášením pište na mail potkani.forum@gmail.com Adresa NENÍ určená pro dotazy ohledně potkanů. |
Jaja píše:Dostala se ke me tedka zajimava informace, ze jak se u potkanku objevuje porfyrin u oci tak ze pry stejnym zpusobem muze zabarvit i moc.. Takze asi ne vzdy musi hneda moc znamenat zanet mocaku nebo neco jeste horsiho.. Zkusim o tom zjistit vic a kdyztak napisu..
Jaja píše:Dostala se ke me tedka zajimava informace, ze jak se u potkanku objevuje porfyrin u oci tak ze pry stejnym zpusobem muze zabarvit i moc.. Takze asi ne vzdy musi hneda moc znamenat zanet mocaku nebo neco jeste horsiho.. Zkusim o tom zjistit vic a kdyztak napisu..
Makushka píše:No tak zase kdyby koloval v krvi v tak obrovským množství, aby se vyloučil do moči a šlo to takhle vidět, to by byla porfyrie jako prase a rozhodně by to nebyl jediný příznak.
Phoca píše: a nemohol by sa vylučovať len v nejakom strese alebo tak, tak ako u očí ?
chesterfield píše:Makush - a člověčí porfyrie vzniká kde? Je to jenom moje zvědavost.
Jaja píše:Ahojky.No tak v podstate se mi nic poradneho zjistit nepodarilo, protoze u nas (mysleno CR) nikdo timto problemem hloubeji nezabyval.. Snad by se neco naslo v cizojazycne literature, ale na to bohuzel s blizicim se zkouskovym nemam cas.. Jedine co jsem zjistila je ze snad vyskyt porfyrinu v moci muze souviset s nejakym nadorovym onemocnenim.. tim nechci nikoho desit.. jen ze se to muze stat.. At jsou vasi potkanici co nejzdravejsi..
Zpět na Močové cesty, genitálie
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník