Píďulku (půlroční potkan) postihla před měsícem kožní dermatitida dosti velkého rozsahu. Celá záda i za ušima byla poseta ošklivými krvavými strupy, které si Píďa stále drbala a strupy zhoršovala. Svrab jsme přeléčili Strongholdem, dostala nějaká antibiotika na sekundární infekci, kterou si tam zanesla, a panalog mastičku a radu, abychom Píďu ještě omývali heřmánkem... Po 2 týdnech žádné zlepšení, dostali jsme ještě další mastičku Tetra-Delta a poctivě mazali, občas použili zase ten panalog a stále bylo zlepšení takřka nulové, zmizely pouze strupy za ušima. Doma máme domácí mastičku z konopí, je na vazelínové bázi a z vlastní zkušenosti jsem s ní velmi spokojená (léčba různých vyrážek, jizev, zanícených míst - podebraný palec např. atd.). Když Píďulce nic nezabíralo, napadlo mě, že bychom mohli krom toho heřmánku trošičku máznout i ty zádíčka tou mastí, takže jsme začali 2x denně mazat malinkatou vrstvičkou masti, vždycky jsem jí ji vmasírovala do kůže a po dobu vstřebávání měla u sebe, aby si ona ani nikdo jiný v kleci tu mast neoblizovala...
Dnes můžu říct, že Píďa na sobě nemá jediný stroupek, kůži má krásně růžovou a po strupech zbyly jen malé jizvičky, které se taktéž ztrácí

Nechci nikoho nabádat k nelegální činnosti, ale pokud máte možnost si mast (opravdu ideálně domácí, která obsahuje aktivní THC) pořídit, mohu její účinky jen chválit a tuto mast minimálně na kožní problémy doporučit.