Bethan píše:ona kromě atb mastí neni žádná dobra na otevřený rányjinak hojení hodně urychluje calciová mast a stojí pár korun
jj, ale ta betadinka je hlavně dezinfekční..
Oznámení |
---|
V případě problémů s přihlášením pište na mail potkani.forum@gmail.com Adresa NENÍ určená pro dotazy ohledně potkanů. |
zulu píše:betadine mast ředit nemusíš, mazala jsem tím potkance jizvu po operaci
a ještě... tuším, že není moc vhodná na otevřené rány, spíš na ty stáhlé, třeba stroupky, k podpoře hojení..
Adéla píše:Mohl by mi někdo napsat, kde se vzalo, že se potkanům nesmí dávat Frontline? Pokud je to ze spolehlivého zdroje, mileráda to upravím v příručce - žiju v domnění, že Frontline je šetrný (mám to od dvou důvěryhodných veterinářů), a najednou koukám, že tu frčí Arpalit a Frontline je v klatbě
Adéla píše:Mohl by mi někdo napsat, kde se vzalo, že se potkanům nesmí dávat Frontline? Pokud je to ze spolehlivého zdroje, mileráda to upravím v příručce - žiju v domnění, že Frontline je šetrný (mám to od dvou důvěryhodných veterinářů), a najednou koukám, že tu frčí Arpalit a Frontline je v klatbě
Nergita píše:Tak koukam, že já toho zrovna moc nemám.
Desinfekce: Betadine
Na parazity: Arpalit v pěně, Ivomec
Na nachlazení: Echinaceový sirup
Na trávení: Pangamin
Na dodání energie: Glukopur
Na oči: Ophtalmo septonex, Borová voda
a samozdřejmě tamponky na otírání ranek atd.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník