Oznámení |
---|
V případě problémů s přihlášením pište na mail potkani.forum@gmail.com Adresa NENÍ určená pro dotazy ohledně potkanů. |
pocko píše:nedošlapuje nožka ve vzduchu normální barva na dotyk nic, vse jako normalne akorat kulha... ty prsty jako kdybysis predstavila ze davas palec a malicek na ruce k sobe(trochu) a prsty ti visi jakoby dolu. trrochu mi pride ze simuluje
Wendelinka píše:Ahoj...mám stejný problém s naším Kertíkem. Je to klučík, teprve 8 měsíců starý a začal dneska kulhat.A přesně jak říkáte tady - jde o levou zadní tlapku, skoro vůbec ji nepoužívá, lehce se s ní občas přidrží. Jinak ale ani při jídle na ni nestojí aspoň kouskem váhy. Raději přestal šplhat, protože mu to jde ztěžka a není tolik obratný.
Prstíky má lehce ohnuté, tlapka je na pohled úplně normální, jako ty zbylé tři. Na dotyk taky nijak nereaguje, nebrečí, nepíská, nic...nechá si ji prohmatat, i když je to děsnej poděs normálně. Takže s ní asi fakt něco má. Jen mi neříkejte, že se jedná o ochrnutí, vždyť na to je ještě moc mladej, ne?
Jsem z toho smutná....
pocko píše:Wendelinka píše:Ahoj...mám stejný problém s naším Kertíkem. Je to klučík, teprve 8 měsíců starý a začal dneska kulhat.A přesně jak říkáte tady - jde o levou zadní tlapku, skoro vůbec ji nepoužívá, lehce se s ní občas přidrží. Jinak ale ani při jídle na ni nestojí aspoň kouskem váhy. Raději přestal šplhat, protože mu to jde ztěžka a není tolik obratný.
Prstíky má lehce ohnuté, tlapka je na pohled úplně normální, jako ty zbylé tři. Na dotyk taky nijak nereaguje, nebrečí, nepíská, nic...nechá si ji prohmatat, i když je to děsnej poděs normálně. Takže s ní asi fakt něco má. Jen mi neříkejte, že se jedná o ochrnutí, vždyť na to je ještě moc mladej, ne?
Jsem z toho smutná....
Sesce se to během 2-3 dni spravilo samo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník