prosím o radu, názor... Holky mi začaly minulý týden pčíkat (dost často),nejdřív velký a malá se přidala. Ale nevrkaly, nechrochtaly, nic takovýho. Zkoušela jsem přes víkend dávat echynaceovej sirup, ale byl jaksi na prd, tak jsem ho dneska nahradila jitrocelovým a vzala jsem je radši k vetovi poslechnout. Cestou tam se rozvrkaly (do dneška nevrkaly). Prý to není nic hroznýho, ale už měly "hrubší" průdušky podle poslechu. Prý jsem přišla včas, akorát se tam začalo něco dít. Píchl všem 3 ATB, ale nevím název (na účtence je napsaná "vlnovka" a já jsem si to z krabičky nestihla zapamatovat v tom zmatku, ale vím, že Beadryl ani Marbocil to nebylo, začínalo to na "A" s tím, že by to mělo působit 4 dny a řekl nám, že v pátek, pokud se nezlepší, tak máme přijít na připíchnutí. Půjdem tam tak i tak, protože podle mě jsou 4 dny moc málo, ne? A kolik můžu dávat toho jitrocelovýho sirupu? Dávám do 320ml napáječky jednu lžičku a dnes ráno jsem každé dala trošku napít sirupu ze stríkačky, děsně jim to chutnalo, ale nechci je předávkovat. Můžu jim ho dávat takhle ještě bokem když ho mají v napáječce? Jinak se holky tváří, že jim nic není, nejsou naježený ani nijak podrážeděný, v koutku rozhodně nesedí, řádí stále jak morová rána, mazlí se a spinkaj stále stejně dle svého rytmu jako vždy. Prostě se nemocně netváří. Myslíte, že to fakt není nic hroznýho jak říkal vet a že to bude v pohodě? Byla jsem klidná když "pouze" pčíkaly, ale jakmile jsem zaslechla to vrkání, tak se bojim, aby to nedopadlo nějak špatně