Ahoj, tak i já sem přidávám obydlí našich krysáčků. Vybavení mi dalo docela zabrat, šila jsem jak divá, tak doufám že jim to chvíli vydrží. Jinak holčičí klec teprve dodělávám, mám ji doma pár dnů, musím holkám přidat ještě pár hamaků
Přílohy
Klučičí klec
Naposledy upravil Barry dne 12 črc 2012 17:27, celkově upraveno 2
Když se nám dobře vede, přátelé nás poznají. Když se nám vede zle, tak zase my poznáme své přátele.
jůůů to jsou paláce, ještěže to moji ubožáci nevidí - kor te´d na letním bytě to mají podstatně spartanskejší než doma
mám: jarní unavu po ní přijde letní letargie, podzimní nostalgie a zimní deprese
Všichni moji mrtví - krouží nade mnou. Ochraňují mne, pomáhají mi. Chtějí abych byla šťastná. Jak můžu být šťastná když nejsem s nima, ale jenom oni se mnou?
Chesterfield, děkuji za pochvalu, snažím se. Počítám s tím že se v budoucnu ještě trochu rozrostem, tak aby myšáci měli prostor. Problém nastane až budu chtít klece komplet umýt, asi je budu muset rozebrat, jinak se do vany nevejdou
Když se nám dobře vede, přátelé nás poznají. Když se nám vede zle, tak zase my poznáme své přátele.
no to bude asi horši - ale hlavně se vejdou do bytu
mám: jarní unavu po ní přijde letní letargie, podzimní nostalgie a zimní deprese
Všichni moji mrtví - krouží nade mnou. Ochraňují mne, pomáhají mi. Chtějí abych byla šťastná. Jak můžu být šťastná když nejsem s nima, ale jenom oni se mnou?
Vojto, klec mám pár dnů a zatím jsem s ní spokojená. Je to původně ptačí voliera. Klec má 3 dvířka, jedny velké zepředu, jedny menší nahoře na pravé straně a v levo dole. V pohodě všude dosáhnu. Seženeš jí na Aukru nebo zde: Voliéra L 430 od 1 640 Kč - Heureka.cz Navíc máme ted' doma miminko a nemusím se bát, že by prolezlo skrz mříže. Ale co vyhovuje jednomu druhému nemusí