tu Ti posielamZhodnocení:
mě i myškám se stýská po prostoru 1x1x0,5m, kde každá mohla trucovat v jiné části, po nastěhování myšek jsem si připadala jako tyran:( pořád chtěly ven, jak vězení. bohužel u nás v bytě nelze tak velkou klec nijak efektivně umýt, pletivo kvůli rozteči bylo taky naprd.
Pořídila jsem Zeno kvůli inzerované snadné rozložitelnosti, čili čistitelnosti. Což je velmi mylná informace, klec nešla pomalu ani složit natožpa rozložit!!
Epoxový (nikoli elox) lak se ihned v 1.hodně ošoupal v místě zavírání, které je zbytečně důsledné:)
Jednotlivé součástky do sebe nepasovaly, tudíž plastové krytky se musely zarvat násilím (a ne, nejsem technický analfabet), potom se to celé muselo trochu roztáhnout, aby to sedělo na vaně (pořád nám vyskakovala ze zarážky. Při zkoušce, zda klec půjde rozebrat, jsme 10 minut s citem ze všech úhlů páčily plastovou krytku ven, ale stejně se ulomila!
Ke kleci jsem pořídila poličku Marchioro, která dorazila s ulomeným držákem (1 ze 4) nepříliš kvalitní provedení (při té ceně, fuj)
Nevýhoda, kterou jsem zvažovala jsou pouze 1 dvířka, i když velikostně docela dobrá, srovnatelně cenově klec Jenny má i horní dvířka, ale zase pouze 2 pidi vpředu!Suprově vypadala klec Freddy 3, která se v ČR nedá koupit:( a bůhví kolik bude stát
Přiložený hamak má příšerný styl úchytu a je tak dobrý na mládě potkana, holkám se rozhodně nelíbí! Napáječka protéka, stejně tak předchozí savic
Otázka je, zda dražší alternativa Savicu by byla lepší nebo měla stejné nedostatky.
Za mě doporučuji pouze lidem, kteří jí nikdy nehodlají rozebírat a nevadí jim přetáčení klece, kdykoli chtějí upravit zbytečně obří patro.
jediné plus je šroubovací úchyt patra, takže se nebude lámat jako ferplast.
Zároveň posielam odkaz kde najdeš celú diskusiu na toto téma a ináč si prečítaj aj téma klece
viewtopic.php?f=42&t=10926