od ErumyRuby » 15 dub 2014 11:24
Mám takový problém, jedné z mých potkaních slečen bude brzy rok a občas se chová jako magor. Zatím se to vždycky nějak dalo(jen třeba něco rozkousala nebo utekla do koupelny), ale poslední dobou začla i napadat ostatní holky. Trhá hamaky doslova na kousíčky, nezbyl ani jeden, co může to zlikviduje, všecko převrací, likviduje systematicky klec (v rohu si prohryzává díru), všechno sežere, když ji pustím ven, okamžitě zdrhne někam do háje a můžu ji hledat celej večer (v garsonce...), ostatní se kvůli ní nenažerou, nevyspí, furt po nich skáče, krade jim žrádlo přímo z pusy, tahá je za ocásky, kouše je do uší... Kdykoliv je slyším tak slyším jen některou z těch zbylých dvou pískat protože na ní leží a vykousává jí srst. Pouštím je ven všechny, dostávaj stejný žrádlo, když dám něco jedné dostanou to i ostatní,... opravdu netuším, co s tím. Nechci ji separovat od ostatních, ale nechci aby jim ublížila, ony jsou z ní chudiny už úplně na nervy, včera jsem je ani nemohla dostat z rohu klece.
"Chci říct, že mám přerušovanej spánek. Ale jestli nadávám jen na tohle, pak jsem na tom skvěle."