od Veselka » 29 zář 2018 03:36
Mám v kleci mj. ve spodním patře domek... tedy původně to byl záchod (pro činčily) pro ně, ale udělali si z něj domek, jinak hamaky samozřejmě a když to přichází, tak se většinou staroušci stahují do těch nižších pater až zůstávají spíš tam.
Je to jako poznávací znamení. Už nějakou dobu jsem pozorovala, že Neposeda se začíná držet víc právě v těch spodních patrech. Chodil i do nejvyššího, ale spával většinou už jen v těch nižších. Říkala jsem si kdy, ale pořád byl tak pěkný, dobře se udržoval. Včera usnul navždy na zemi v asanu ve spodním patře u blíž pravému zadnímu rohu jako i jiní před ním

.
Dala bych tedy níž i nějaký domeček, aby si mohl vybrat kde chce odpočívat a zároveň nechala i měkké místo na zemi kam si může také lehnout.
Potkaní kluci Strakáček, Bělásek, Hnědásek, Prcek přejmenován na Malý Strakáček 1, Malý strakáček 2, Fuzík 1, Fuzík 2, Malý Bělásek, Malý Strakáček 3 a Malý Strakáček 4
V srdci a vzpomínkách Vás mám napořád Anatásku, Torinko, Čiperko,Lojzíčku,Tasíčku, Staroušku, Darwinku , Arwinku, Honzíčku, Neposedo a Ferdo