nedostala som ziadne navrhy na dalsie dolezite temy z OT sekcie na zaindexovanie kvoli vyhladavaniu.. mam tomu rozumiet tak, ze vam aktualny stav nevadi a tak to teda nemam vobec riesit?
Příspěvky: 7810 Registrován: 09 led 2009 12:39 Bydliště: Trutnov Potkani: Bahati von aukro + 27.10.2011 Bahari von aukro + 28.6.2011 Mumbai z jeskyně + 28.12.2011
kvůli mě to řešit rozhodně nemusíš Mě to takhle nevadí, spíš jen doufám, že si lid uvědomí, že by chtělo dávat dotazy, případě rady do příslušných témat, nejen do chatu, protože tam to zapadne a už to nikomu napomůže, zvlášť, pokud v OT sekcích vyhledávání nepojede
život není o počtu nadechnutí, ale o situacích, které dech berou
px: ano, vsetko co je pod Off topic sa neda momentalne prehladavat.. na celu cast to zapinat nejdem, pretoze vdaka poctu prispevkov v tejto casti narastie db skoro na dvojnasobok a nas server to zatial nezvlada, tak jak by sme potrebovali, takze som ochotna vytiahnut odtial dolezite temy, kde je to vyhladavanie ziaduce a zapnut to na ne
womi: jj, len napr tie recepty su krasna ukazka, kde by sa to hodilo
já jen jestli jsme si všimla dobře... ale sama nedokážu říct, co by se hodilo víc nebo míň.. já totiž kolikrát vim, že jsme se o tom "někde" bavili, ale nevim kde.. tak pak mi vyhledávání pomohlo hodně, ale že to technicky nejde na všechno chápu
Fretka není zvířátko, to je životní styla pro potkana to platí taky!
Příspěvky: 7810 Registrován: 09 led 2009 12:39 Bydliště: Trutnov Potkani: Bahati von aukro + 27.10.2011 Bahari von aukro + 28.6.2011 Mumbai z jeskyně + 28.12.2011
bohuzial sa neda vypnut, ze tuto temu neindexuj ale len cele subfora obist sa to da bud tak, ze sa vyclenia dolezite temy, alebo este naopak, ze sa oddelia tie hodne velke, ako chitchat a podobne
ono technicky to ide zapnut na cele, len proste strasne narastie db a tym sa vytazi cely server.. dala by sa este znizit kvalita vyhladavania na cele forum a indexovat ho vsade, ale pride mi lepsie poriadne indexovat tie dolezite veci
Příspěvky: 6172 Registrován: 14 úno 2010 13:50 Bydliště: Praha 3 Potkani: Dámy Desmeralda OdAdush, Calanthe al Gabal, Zsa Zsa (Zuzanka) Iletis, Elena al Gabal, Senay Iletis
Pánové Ulk van Rattonia, Go-Go Juice (Džus) OdAdush, Bebešin Kaa
Na louce za Duhovým Mostem Onyx, Opium a Hathsepsut z TazManie, Paní Myšová ze skládky, Daky a Padma Potassium of Navel, Prisca Iletis, Limousine of Nippyland, Damon von Percy, Ashanti of Ratwood, Anténka OdAdush, Amrit al Gabal, Tonička van Rattonia, Chio Sunny Rat Chovatelská stanice: Al Gabal
jo a to je prave to, co chcem od vas - co su tie "najpouzivanejsie" resp. skor tie najdolezitesie.. napr. taka opm moze byt pouzivana ale urcite nie potrebna na toto
Příspěvky: 6888 Registrován: 05 srp 2006 14:54 Bydliště: Říčany, Brandýs nad Labem Potkani: Toník, Loki, Loco, Inža a Dáreček Pan Myšák Bunky of Ratwood de la Womi :)