Májí: minulý týden jsem zažila něco podobného, i když naše slečinka se našla už po půl hodině...

V poslední době se otrkala a už si troufne i na chodbu, ale protože spolubydlící má ve svém pokoji asi tak milion kabelů, tak se ji snažím hlídat, aby tam nelezla. Navíc máme dvě zdi ze sádroše, tak bych byla nerada, kdyby se tam prokousala, jelikož to už by ji pak nikdo asi nenašel.....

Taky jsem si odskočila na záchod, ale nedovřela jsem dveře, takže Tunidlo toho okamžitě využila a šmejdila po chodbě. Jenže já jsem si toho nevšimla a dveře jsem při návratu dovřela. Pak jsem slyšela, jak někde něco hlodá, tak jsem ji začala hledat, ale pořád nic.. v pokoji jsem všechno prohrabala, kontrolovala sedačku, jestli už se jí nezadařilo prokousat se dovnitř, ale pořád nic... pak najednou bylo ticho, tak už jsem fakt nevěděla a začala jsem se obávat toho, že se nějak prohrabala k domácím, což by bylo nepěkné, jelikož máme zakazaná zvířata, takže o ní nevědí...a mohli by na ni začít stražit pastičky....

Nakonec mě napadlo, že se nějak mohla dostat na tu chodbu a taky že jo

u dvěří byl značně natrhaný koberec, jak se snažila "prohrabat" zpět do pokoje, protože mě slyšela, jak ji volám, ale neměla se kudy vrátit....

Sice to byla opravdu chvilka, ale pěkně nepříjemná... jsem ráda, že se tvoje slečna našla, a aˇˇt se to moc často neopakuje ....