Dnes pribudlo na fore par noviniekKvoli narastajucim popisom u profilov doslo k skrytiu detailov jednotlivych prispievatelov, cim sa sprehladnili a "skratili" jednotlive temy. Informacie o uzivateloch su nadalej pristupne pod ikonkou, ktora sa tam objavila namiesto nich

Zatial je potrebne na funkcnost mat zapnute JavaScripty, neskor to opravim, aby to neblblo, pokial su zakazane. Poprosim Vas nahlasit pripadne problemy so skryvanim detailov v IE, pripadne inych prehliadacoch pod Winmi.
Dalej som na forum pridala globalne oznamenia, ktore sa budu objavovat na celom fore, aby sa niekto nemohol vyhovarat, ze si nieco nevsimol

K nim este dnes postupne doplnim preklady, aj ked tie sa objavuju viacmenej len v administracii.
Z OT subfora bolo oddelenych par tem do subfora
Důležitý OT, ktore bolo zaradene do indexacie a na prispevky v nom bude fungovat vyhladavanie. Pokial bude zaujem prihodit tam dalsie temy, piste navrhy
sem a pri vacsich upravach sa moze spravit dalsi hromadny presun.
A zatial poslednou vacsou zmenou je pridanie nastroja v administracii, takze by sa mohli lahsie riesit pripadne problemy. V priebehu tohto mesiaca bude spristupnena testovacia verzia fora a kontaktovani dobrovolnici, co sa prihlasili pomoct s testovanim. Chysta sa par dalsich noviniek, ale nechajte sa prekvapit

Akekolvek chyby/problemy/divne spravanie kdekolvek na fore mi hlaste. Aj ked to nevyzera, bol to dnes vacsi zasah, tak som si nemusela vsimnut, ze nieco nefunguje. Pripadne piste dalsie navrhy/postrehy/pripomienky ako obvykle
sem.